Elütöttem valamit

Az egyik nap Amadoval jöttem haza valahonnan este felé, amikor nem messze az egyetemtől valami koppant a sisakomon. Én nem igazán tudtam, hogy mi volt az, egyszerűen örültem, hogy rajtam volt a sisak, mert különben csúnya dolog történt volna, ha csak úgy egyszerűen fejen talál. Amado szerint denevér volt... nem tudom... elég hülye denevér lehetett, amelyik nekem jött a sötétben...

...

Pár nappal később motorozás közben arra lettem figyelmes, hogy büdös van. Biztos valami az út mellett - gondoltam. El is múlt gyorsan. Majd megint éreztem. Mondom Péternek, hogy mi van. Szerinte a sisak bebüdösödött a motor csomagtartójában a magas páratartalom, meg a szellőzés hiánya miatt. Ráhagytam. Biztos.

A sisakom az egész fejemet védi, elöl plexi van. A plexit hátra lehet tolni a sisak és egy napellenzőszerűség közé. Veszem fel a sisakot... és látok egy lepkeszárnyat. Megpróbáltam kikaparni a napellenző alól, de nem sikerült. Belenéztem alulról, és... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ott volt egy fél denevér! Két napja rohadt a sisakomban a már korábban említett jószág maradványa! Amikor nekem repült, akkor a napellenzőm kettévágta és az egyik fele beleragadt a sisakomba. A szagát még most sem sikerült eltüntetnem a sisakból. Fúúúúúj!

3 hozzászólás:

bit-blog

2006. aug. 10. 16:43:00

huh, ez elég durva sztori.:)

Bae-Cha

2006. aug. 15. 16:57:00

pfujjj...
( ...ezt tegnap este olvastam és rossz álmaim voltak... )

Profi vámpírölő lehetnél :D ..

ZizzentMaistro

2006. aug. 16. 0:07:00

hihi...

hihihi...

legjobb tajvani sztorid lehet :D:D:D:D