Kispál klipfolyam

Gimnazista és egyetemista korom meghatározó zenekara a Kispál és a Borz. Számtalan órát töltöttem a különböző albumok hallgatásával.

A két fenomén: Kispál és Lovasi

Az első Kispál albumom a Holdfényexpressz volt. Talán ez az első olyan album, melyet az ős-Kispálosok már nem szeretnek, meg egyébként is sokan gyengének tartják... nem igazán érdekel... nekem sok boldog és kevésbé boldog időszakomban nyújtott vigaszt. A korábbiakat is és a későbbieket is szívesen hallgatom. Sajnos már vagy két éve nem voltam koncerten... brühühü... majd talán jövő nyáron...

Addig is: itt egy kis válogatás a Kispál és a Borz videoklipjeiből.

Javasolt felhasználási mód: miután végignéztük az összes klippet (ezzel elmegy cirka 1-1,5 óra), hagyjuk nyitva böngésző ablakát, kezdjük előről a klipek lejátszását és böngésszünk/dolgozzunk tovább.
Ha a fenti klipfolyamot közvetlenül szeretnéd megnézni, akkor klikk ide!

Ha Lovasi András blogját akarod olvasni, akkor klikk ide.

Ha a fenti klipfolyamot szeretnéd elhelyezni a blogodban, akkor illeszd be a következő kódrészletet:

{object width="530" height="370"}{param name="movie" value="http://www.youtube.com/p/6A4CF15B1966CF69"}{/param}{embed src="http://www.youtube.com/p/6A4CF15B1966CF69" type="application/x-shockwave-flash" width="530" height="370"}{/embed}{/object}

Beillesztés után a "{" és "}" karaktereket cseréld ki "<" illetve ">" karakterekere. (Összesen hat pár van!). A videókép szélességét lehet állítani a kódrészlet első sorában (width= x ).


Szerinted a Kispál és a Borz:
lázadozgató gimnazisták zenéje
macskanyávogás
egércincogás
Egy az egybe, csak maga
passz
  Egyetértesz? Vagy más a véleményed? Ne habozz, elmondani !

1 hozzászólás:

vojtpuding

2006. nov. 21. 6:02:00

Kispál a király, hélóó!! Imádlak, Bandi!!!