A nap csodálkozása

Suli után bevásárolni indultam. A Carrefour-ba (hasonló a Cora-hoz) mentem, ahol a motorral a föld alatti garázsba kell menni. A motorosoknak külön rész van kialakítva, saját, szűk lejáróval.

A lejárat első részét úgy kell elképzelni, hogy mint egy T-betűt. Lefelé menet jobbra fordulunk, majd megint jobbra (U-fordulás), majd eljutunk a parkolóhoz. Kifelé, szintén U-forduló, majd fel a T-betű szárán.

Nyugodtan ráfordulok a lemenő sávra, amikor is nagyon érdekes kép tárul elém. Egy hosszú Seat állta el a T vonalainak metszéspontjánál az utat... mi a manó??? Hogy a túróba került oda a kocsi??? Tévedésből ráfordult a motoros lejáróa, oké, ez rendben. De, miért nem tűnt fel, hogy nem fog tudni elfordulni??? Azután meg miért nem tolatott vissza? Persze emelkedőn tolatni nem egyszerű egy (tajvani) kocavezetőnek sem... a fickó végül is elfordult balra, és addig tolatgatott előre-hátra a T csúcsában, amíg meg nem tudott teljesen fordulni. Én csak álltam, és lestem... intett, hogy abbahagyja, amíg elmegyek mellette. Mondtam, hogy nem sietek... ott maradtam egy kicsit vidámkodni... :)

1 hozzászólás:

Névtelen

2007. máj. 14. 2:09:00

Nohát, velem hasonló esett meg a pekingi Carefourban, csak ott egy taxis volt ilyen szerencsétlen:)))
kiko